Tehtäviä liittyen rakenteen suunnitteluun

Voit valita alla olevista tehtävistä jonkun työryhmäsi käyttöön ja kopioida sen Noodin "luo tehtävä"- sivulle. Kopioidaksesi maalaa teksti, kopioi se ctrl-C- painikkeilla, siirry Noodin tehtäväsivulle ja liitä teksti tekstikenttään ctrl-V-painikkeilla. Voit myös muokata tehtävää omiin tarpeisiisi sopivaksi.


  • Lue vetäjän tekemä ehdotus tekstien järjestykseksi. Tee sitten omasi. Perustele omaa ehdotustasi keskustelualueella.

  • Siirrä kaikki tekstit- näkymässä käsikirjoituksen kannalta olennaisiksi kokemasi kohtaukset tärkeät- kansioon. Kun kaikki ovat tehneet siirtonsa, palaa tarkastelemaan kohtauksia. Sommittele kohtauksista oma rakenne-ehdotus.

  • Lue eri ehdotukset tekstien järjestykseksi ja ehdota mielestäsi teille sopivinta. Perustele ehdotustasi keskustelualueella.

  • Lue vetäjän tekemä ehdotus tekstien järjestykseksi. Kommentoi sitä keskustelualueella: mikä toimii, mitä taas pitäisi muuttaa? Puuttuuko jotain tärkeitä kohtauksia tai näkökulmia? Mikä on toteutettu oivaltavasti? Millaista maailmaa rakenne ehdottaa - onko loppu toiveikas vai toivoton? Mitä rakenne kertoo maailmasta - onko kyseessä eheä, selkeä maailma vai sirpaleisempi?
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License